Breaking News

[VIDEO] Ngerii..Simbah Minyak Petrol Bakar Isteri Hidup-Hidup, Lelaki Gila Nekad Bunuh Isteri Depan Anak-Anak

loading...

Ngerii..Simbah Minyak Petrol Bakar Isteri Hidup-Hidup, Lelaki Gila Nekad Bunuh Isteri Depan Anak-Anak

[VIDEO] Ngerii..Simbah Minyak Petrol Bakar Isteri Hidup-Hidup, Lelaki Gila Nekad Bunuh Isteri Depan Anak-Anak
[VIDEO] Ngerii..Simbah Minyak Petrol Bakar Isteri Hidup-Hidup, Lelaki Gila Nekad Bunuh Isteri Depan Anak-Anak

"Lelaki itu mmg dah selalu seksa isteri dan anak-anaknya..tak sangka kali ini dia sorokkan minyak petrol dlm poket baju..simbah dan terus bakar, isterinya nazak dan kritikal di hospital parah melecur seluruh muka...

ARTIKEL MENARIK:
1. Budak 10 Tahun Beria Minta Baju Putih Sebelum Dibunuh Rakan

2. VIDEO & GAMBAR Pelanggan Potong Kepala Pemilik Restoran Gara-gara RM0.65 sen

3. " Maafkan Abang, Ibu Awak LAGI BEST Dari Awak " Isteri TERPAKSA Tengok Suami Sendiri bersama Ibunya. Akhirnya, AZAB ALLAH

4. Marah Adik Tolak ‘HAJAT’ Abang.. Abang Dekap Adik Perempuan Sampai Mati !!!

5. [VIDEO] detik Kim Jong-Nam diserang 2 suspek utama di KLIA 2 didedahkan


loading...

binatang pun tak sanggup buat mcm nie, ini kan pulak lelaki yg bergelar suami...elok pergi mati lah bodoh.."

Dilansir The Sun, sebuah video mengejutkan beredar di media sosial yang memperlihatkan aksi seorang suami yang tega membakar istrinya di hadapan anak dan keluarganya, Senin (20/2/2017).
Pria tersebut tega membakar istrinya di depan dua anak dan ibu mertuanya, entah apa yang dipikirkannya saat melakukan aksi tersebut.

Peristiwa mengerikan itu terjadi di sebuah restoran di Buhusi, Rumania.

Dalam video terlihat pria tersebut berada di samping istrinya yang sedang makan dengan ibu dan dua dari tiga anak mereka, seorang putri yang berusia enam tahun dan seorang putra berusia dua tahun.
"Sebelum memukul istrinya di tampak mengambil seebuah botol dari dalam jaketnya," kata ibu korban tersebut.

Kemudian, dari rekaman CCTV terlihat pria tersebut mendekati istrinya kemudian memukulnya, dan membakarnya.

Spontan para pengunjung yang ada di restoran tersebut langsung menolong wanita yang tengah terbakar itu.

"Suami dia memang sering memukul dan menyiksa istri dan anaknya," kata keluarga korban
Saat para pengunjung dan keluarganya berusaha mematikan api, pria tersebut kabur.
Berdasarkan keterangan rumah sakit, pasien menderita luka bakar parah di wajahnya dan dipindakan ke fasilitas yang lebih besar di rumah sakit lain.

Pihak polisi sedang melakukan penelusuran untuk menangkap pria tersebut karena aksi percobaan pembunuhan.





________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...
loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments