Header Ads

VIDEO: JIJIK ! Penampilan TERKINI Zila Seeron, Rambut Blonde Sambik Buat Video PANAS Tersebar !

loading...

VIDEO: JIJIK ! Penampilan TERKINI Zila Seeron, Rambut Blonde Sambik Buat Video PANAS Tersebar !

VIDEO: JIJIK ! Penampilan TERKINI Zila Seeron, Rambut Blonde Sambik Buat Video PANAS Tersebar !

VIDEO: JIJIK ! Penampilan TERKINI Zila Seeron, Rambut Blonde Sambik Buat Video PANAS Tersebar !


Bekas isteri kepada Along Cham sekali lagi mencuri perhatian ramai.

ARTIKEL MENARIK:
1. MENGEJUTKAN!! Zila Seeron kini dah buka tudung!!! (3 gambar)

2. SIAPA SANGKA!! Masih ingat susuk tubuh berisi Saharul Ridzwan sewaktu berkahwin dulu, namun cuba lihat foto terbarunya yang dikatakan terkena sihir betul-betul memeranjatkan kami!!!

3. TERBELIAK BIJIK MATA TENGOK!! Inilah rupanya Foto-Foto Eksklusif sekitar Hiasan Dalaman Pejabat Milik Dato Siti Nurhaliza!! MEWAH!!!

4. Hanez Suraya Teruk Dikecam Orang Ramai Setelah Fail Perceraian

5. PANAS TELINGA!! Setelah dedah tak dijemput ke AJL, ini pula tindakan mengejutkan Dato Vida pada TV3 yang korang tak sanggup baca!!!


loading...

Beberapa hari lalu, Zila Seeron telah memuat naik gambar terbarunya di Instagram.

Yang mengejutkan, Zila kini tampil tanpa tudung menyebabkan gambar tersebut telah menjadi perbualan orang ramai.

Ini antara komen dari orang ramai:

"Alahai. Sedihnya. Dah elok bertudung, dibuka pula tudungnya. Semoga mendapat hidayah. Amin.

"Aduhaii.... kenapa buka tudung tu, kan elok pakai tudung.

Ini pula antara kecaman yang diterimanya:

"Akak buka tudung mcm minah rempit lahhhh

"Standard la guys dunia retis nih penuh dengan FAKERS tudung tu dah macam mainan dah pakai pas tu campak hakha hipokrit

"Sayang....kesilapan dulu tak merubah awak jadi lebih baik...tapi jadi lebih pelik

Selain itu, memang ramai yang menhentam dan juga mengecam tindakan bekas isteri Along ini setelah pernah keluar TV mengatakan sdang berusaha untuk berubah setelah ditangkap dengan suami orang.

Diharapkan Zila Seeron dapat hidayah satu hari nanti.

Ini gambar terkininya:



zs1.jpg

zs.jpg


zs2.jpg


zs3.jpg

zs4.jpg

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...
Loading...

No comments

Powered by Blogger.