Header Ads

[VIDEO & GAMBAR] Padah Biar Anak Berbasikal Tengah Malam Tujuh Kanak Kanak Maut Dilanggar Kereta

loading...

TUJUH orang kanak-kanak yang dibiarkan berbasikal selepas lewat tengah malam tadi di sekitar bandar Johor Bahru dikatakan maut selepas dirempuh oleh sebuah kenderaan yang didakwa dipandu seorang wanita.

[VIDEO & GAMBAR] Padah Biar Anak Berbasikal Tengah Malam Tujuh Kanak Kanak Maut Dilanggar Kereta
[VIDEO & GAMBAR] Padah Biar Anak Berbasikal Tengah Malam Tujuh Kanak Kanak Maut Dilanggar Kereta

Kejadian didakwa berlaku berhampiran stesen minyak Petronas bersebelahan dengan Kawasan Perkuburan Mahmoodiah, Johor Baharu.

ARTIKEL MENARIK:
1. DAH TERBUKTI DAH PUN!!! JANGAN MAIN-MAIN TAU!!! Kes Remaja Dicabut Gigi Geraham Meninggal Dunia… Sayu, Sila Jadikan IKTIBAR...

2. Tak Dapat Bantu Pun Tak Ape Janji Dapat Share Supaya Lebih Ramai Kawan2 Mend0akan Adik Kita Ini..,Sem0ga Tabah Menghadapi Dugaan Ini.... Amin Ya Rabbal Alamin ..

3. Ajal 3 sahabat maut tersepit..Hasrat Aliff menetap dikampung semasa bercuti rupanya untuk selamanya (6 Gambar)

4. Bayi 2 Bulan Hampir Kehilangan Ibu Jari Selepas Rambut Ibu Terlilit Tanpa Disedari

5. Bodyguard Dipukul Samseng Jalanan Di Kepala, Terima 9 Jahitan


loading...

Gambar dan video rakaman kejadian tersebut tersebar di media sosial apabila ia mula dikongsikan oleh netizen melalui pelbagai group di facebook.

"Al Fatihah, berlaku kemalangan berhampiran Petronas dekat perkuburan Mahmoodiah, perempuan langgar budak-budak main basikal. Aku sempat kira ada 7 orang budak lelaki yang mati ya Allah tak sampai hati nak tengok, ada yang tengah nazak, baru berlaku dalam 15 minit lepas," dakwa Mohd Akim yang berada di tempat kejadian.




Rata-rata orang ramai memberikan reaksi spontan menyalahkan ibu bapa kumpulan kanak-kanak terbabit kerana membiarkan anak-anak mereka berkeliaran bermain basikal di bandar selepas lewat tengah malam.




"Kepada mana-mana ibu bapa yang mempunyai anak yang kerap main basikal di waktu malam dan masih belum ada khabar berita mengenai anak anda sejak malam tadi, sila pergi ke balai polis berdekatan atau pun Hospital Sultanah Aminah," tulis seorang pengguna facebook.



1.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

10.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg





________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments

Powered by Blogger.