Breaking News

SIAPA SANGKA!! Masih ingat susuk tubuh berisi Saharul Ridzwan sewaktu berkahwin dulu, namun cuba lihat foto terbarunya yang dikatakan terkena sihir betul-betul memeranjatkan kami!!!

loading...

SIAPA SANGKA!! Masih ingat susuk tubuh berisi Saharul Ridzwan sewaktu berkahwin dulu, namun cuba lihat foto terbarunya yang dikatakan terkena sihir betul-betul memeranjatkan kami!!!

SIAPA SANGKA!! Masih ingat susuk tubuh berisi Saharul Ridzwan sewaktu berkahwin dulu, namun cuba lihat foto terbarunya yang dikatakan terkena sihir betul-betul memeranjatkan kami!!!
SIAPA SANGKA!! Masih ingat susuk tubuh berisi Saharul Ridzwan sewaktu berkahwin dulu, namun cuba lihat foto terbarunya yang dikatakan terkena sihir betul-betul memeranjatkan kami!!!

Pelakon Saharul Ridzwan kini sedang bahagia bersama isterinya yang cantik jelita, Deena Amir.

ARTIKEL MENARIK:
1. TERBELIAK BIJIK MATA TENGOK!! Inilah rupanya Foto-Foto Eksklusif sekitar Hiasan Dalaman Pejabat Milik Dato Siti Nurhaliza!! MEWAH!!!

2. Hanez Suraya Teruk Dikecam Orang Ramai Setelah Fail Perceraian

3. PANAS TELINGA!! Setelah dedah tak dijemput ke AJL, ini pula tindakan mengejutkan Dato Vida pada TV3 yang korang tak sanggup baca!!!

4. PANAS!! Tak Tahan Lagi, Dato Vida Dedah Jumlah Kos Taja AJL Yang Lalu Buat Ramai TERKEJUT!! Patutlah Mengamuk!!!

5. Wow ! Ini Komen PANAS Chef Wan AJL Malam Tadi ! Slumber Dia Sound Artist Tu Merapu ! Memang Tak Sangka !


loading...




Pasangan ini juga sedang menanti cahaya mata apabila isterinya disahkan hamil dan kini sudah masuk 5 bulan.

Isterinya ada juga mengidam, ini komen Saharul:

Isteri ada juga alahan apabila dia minta lepok durian. Saya pula nak makan ikan patin,


Sementara itu, yang terbaru, gambar Saharul Ridzwan yang kelihatan amat kurus telah mengejutkan ramai terutama para peminat.

Sehinggakan ada ura-ura mengatakan dia terkena sihir buatan orang yang dengki sehingga jadi kurus.

Malah Saharul ada juga memuatnaik status tentang sihir.

Ini statusnya:



Apabila ditanya adakah dia terkena buatan orang sampai kurus? Ini jawapannya:

“Tak adalah benda-benda macam itu minta dijauhkan, kadang-kadang bila selalu sangat bercakap itu akan jadi satu doa.

“Jadi bagi saya apa yang terjadi adalah dugaan Allah dan maknanya kita perlu dekatkan diri pada Allah.

“Saya ada diet sikit dari 85kg ke 77kg dan sebab kurang rehat”.

Saharul Ridzwan menafikan dia terkena sihir dan harap perkara itu dijauhkan darinya.

Sumber asal: beritamemey.blogspot.com


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

loading...
loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments