Header Ads

Sayu : Ramadhan dah tiada ini foto foto terakhir nya .. dia dijemput ilahi di Madinah 2 hari sebelum hari jadi nya (6 Gambar)

loading...

DUNGUN: Pesakit leukemia, Muhammad Ramadhan Alias, 20, yang sebelum ini dilaporkan akan mengerjakan umrah, disahkan meninggal dunia di Madinah, kira-kira jam 11.20 pagi tadi ketika berada disana untuk menunaikan umrah yang mana kos umrah tersebut ditanggung kerajaan Negeri Terengganu.

Sayu : Ramadhan dah tiada ini foto foto terakhir nya .. dia dijemput ilahi di Madinah 2 hari sebelum hari jadi nya (6 Gambar)
Sayu : Ramadhan dah tiada ini foto foto terakhir nya .. dia dijemput ilahi di Madinah 2 hari sebelum hari jadi nya (6 Gambar)

Sebelum ini melalui artikal diblog kami kami pernah menulis mengenai Ramadhan yang amat menyentuh hati luahan sayu nya, beliau seorang pemuda yang dulunya ceria bersama rakan-rakan kini seseolah tidak bermaya akibat penyakit kanser darah yang dihadapinya.

ARTIKEL MENARIK:
1. Sayu : Abah kuat adik sayang abah.. tergapai tangan abah minta tolong akhir nya lesu dijemput ajal (6 Gambar)

2. Sayu : Maafkan abang..Hanya 3 hari kita suami isteri setelah bertarung nyawa sayang pergi (6Gambar)

3. MasyaAllah, KUIL YAHUDI Baru Dibina di Kuala Lumpur bersebelahan Masjid Tabligh. Apa Sudah Jadi dengan Malaysia. Gambar Kedua Paling MENGEJUTKAN !!! Biar Betul

4. Video: Ibu Terkejut Lihat Lidah Bayinya

5. Sayu : Darah nya mercik pada kad nama nya .. Penghantar surat maut dibawah lori sampah (5Gambar)

loading...

Permergian Ramadhan diratapi keluarga dan sahabat-sahabatnya dia dijemput ilahi 2 hari sebelum ulangtahun kelahirannya pada 23 Januari ini.

Ramadhan%2B7.jpg

Ramadhan%2B5.jpg

Muhammad%2BRamadhan%2B2.jpg

Ramadhan%2B6.jpg

Ramadhan%2B4.jpg

Ramadhan%2B3.jpg

HAPPY BIRTHDAY in advance adam! Muhammad Ramadhan..23hb 1 mnggu depan hri isnin kann klau x silap..😂Honestly,I am so glad to have you as well as my adik ipar dam... budak nakal yg baik ceria dan sangat talkative..kak na tau adam hebat,kuat semangat!..family kt sini semua doakan adam dan mek dinung..semua org sayang adam.typical person yg wlaupn bru kenal tp cepat mesra dgn org..get well soon adam.speedy recovery!!demi mek, cek, kluarga dan org2 trsyang..percaya lah dgn keajaiban Allah nak2 kt tempat suci.hnya mereka trpilih je utk pergi sana.One of is you.proud of you survivor💪💪 semua kagum dgn semangat adam since adam masuk wad dlu.doc pon kate adam kuat.buat chemo relex je.😎..siap bleh kcau nurse2 situ.smpai semua knal adam.😂kuatkan semangat!!. Salam sayang dri kak na family2 kat sini buat mek dan adam kt sana..nti inshallah kite celebrate beday yek!

Terima kasih buat semua pihak2 yg mmbantu realisasikan impian adam nk bwak ibunya pergi umrah..mohon doa dri semua buat beliau dan ibunya semoga dipermudahkan urusan dan diberi kesihatan yg baik sepanjang berada disana. Tq❤ #cancerfighter -Nina Mustafa

Semoga roh Ramadhan dicucuri rahmat dapat juga dia menjejak kan kaki ke Madinah walaupun tidak dapat sepenuh menunai kan hasrat nya untuk umrah disana .. Al fatihah.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments

Powered by Blogger.