Header Ads

[VIDEO] Lelaki Dituduh Rogol & Bunuh Budak 4 Tahun Mati Digantung Orang Awam

Loading...

BOLIVIA - Seorang lelaki didakwa merogol dan membunuh seorang kanak-kanak perempuan berusia 4 tahun telah digantung sampai mati di tangan orang awam tanpa sebarang melalui perbicaraan sah, lapor Agensi.

[VIDEO] Lelaki Dituduh Rogol & Bunuh Budak 4 Tahun Mati Digantung Orang Awam
[VIDEO] Lelaki Dituduh Rogol & Bunuh Budak 4 Tahun Mati Digantung Orang Awam

Terdahulu, penjenayah pedofil terbabit telah ditahan selepas pihak polis menemui mayat seorang kanak-kanak yang dilaporkan hilang pada awal minggu ini.


ARTIKEL MENARIK:
1. Masha Allah! Bayi Ini Mati Selepas Keluar Dari Perut Ibunya.. Namun Apa Yang Doktor Itu Lakukan Selepas Tahu Bayi Itu Sudah Mati Amat Mengejutkan! Lihat Apa Berlaku Pada Bayi Itu.. Semua Kuasa Allah!

2. VIDEO: Lagi Bayi Maut Jatuh Eskalator... Ngerinyaaa ... Mudahnya Kesilapan Boleh Berlaku.. Mak Dia Pun Bengap !

3. Seorang pelajar wanita mendapat 'malu besar' selepas gurauan yang dilakukan seorang pelajar lelaki ini terhadapnya

4. Rakaman Video & Gambar Saat Suami Isteri Maut Di Panah Petir

5. Kanak-Kanak Terjatuh Dari Atas Katil Ketika Bermain, Kepala Tertusuk Pin Palam Elektrik

Berang dengan tindakan kejam dan tidak berperikemanusiaan lelaki itu, sekumpulan penduduk kampung menyerbu balai polis dan memaksa polis menyerahkan lelaki itu.

Mereka kemudiannya membelasah lelaki itu yang hanya memakai seluar pendek secara beramai-ramai dan mengheretnya ke jalan raya sebelum digantung sehingga mati pada sebatang pokok.

Lapor berita tempatan, jumlah polis yang tidak ramai menyebabkan polis gagal mengawal keadaan dan menghalang sekumpulan penduduk itu mengambil undang-undang di tangan mereka sendiri lalu menyebabkan lelaki itu mati dibunuh di tempat awam.


Man-III.jpg
Sekumpulan penduduk serbu balai polis desak serahkan tertuduh

Man.jpg
Tertuduh diseret ke jalan raya selepas dibelasah
Man-IV.jpg
Tertuduh telah digantung sehingga mati oleh orang awam
Pengarah Jabatan Tindakan Khas Pertempuran Jenayah Ivan Zambrana berkata, mayat kanak-kanak berusia 4 tahun dan tertuduh telah dihantar ke Palos Blancos, berhampiran ibu negara Bolivia untuk siasatan lanjut.

Tiada orang awam yang ditangkap berhubung kes pembunuhan lelaki berkenaan. Namun polis sedang menyiasat orang awam dan menggunakan video rakaman yang tersebar di media sosial itu untuk membantu siasatan. - The Reporter

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments