Header Ads

Ular Ditangkap & Dibelah Perutnya Kerana Disyaki Telan Anak Lembu, Rupa-rupanya Mengandung

Loading...

NIGERIA - Penduduk tempatan berjaya menangkap seekor ular yang besar kerana mengesyaki reptilia berkenaan telah memakan anak lembu milik seorang penternak lembu.

Ular Ditangkap & Dibelah Perutnya Kerana Disyaki Telan Anak Lembu, Rupa-rupanya Mengandung
Ular Ditangkap & Dibelah Perutnya Kerana Disyaki Telan Anak Lembu, Rupa-rupanya Mengandung

Bagaimanapun, sangkaan mereka itu meleset apabila mereka menemui berpuluh-puluh biji telur di dalam perut ular yang mengandung itu.


ARTIKEL MENARIK:
1. Banduan Ini Nekad Membelah "DINDING" apabila Tiba Hari Sebatan ... tetapi.. Lain yang jadinya !!

2. Penyakit Gangguan Otot Pada Bahagian Leher - Budak Lelaki Meninggal Dunia Selepas Lapan Bulan Menjalani Pembedahan

3. [VIDEO] Allah! Allah! Tak Mampu Bayar Sewa Ambulans, Pengemis Tolak Mayat Isteri Sejauh 80 Kilometer

4. "Gaji Suami Orang Lain Pun RM10,000 Juga Lah Wei!! Kau Jangan Biadap!!", Wanita Ini Mengamuk Cuma Kerana Dikatakan Anaknya Memakai. . . .

5. Sering Di Maki Orang Awam Kerana Lambat Sampai Tempat Kejadian, Anggota Polis Ini Dedahkan Kenderaan 'Land Rover' PDRM Teruk Membahayakan Nyawa Ketika Bertugas

Meskipun terkejut dengan penemuan itu. mereka mengambil kesempatan dan mengeluarkan kesemua telur-telur tersebut untuk dijadikan sebagai 'makanan istimewa' yang jarang didapati.

Walaupun tidak dinyatakan dengan jelas jenis ular tersebut, banyak spesis ular yang boleh menghasilkan telur sehingga 100 biji telur pada satu masa.

Sementara itu netizen di media sosial melahirkan rasa simpati terhadap reptilia itu, namun turut bersyukur telur-telur itu tidak sempat ditetaskan oleh induknya. - The Reporter

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments