Header Ads

Terkeluar Dari Gegar Vaganza Minggu Ke 5 Shidi Terima Hadiah Mewah Daripada Vida! Tahniah Shidi!

Loading...

Bintang GegarVaganza 3 (GV 3), Shidi Data yang tersingkir di konsert minggu kelima GV 3 dihadiahkan pakej untuk menunaikan ibadah Umrah.

Terkeluar Dari Gegar Vaganza Minggu Ke 5 Shidi Terima Hadiah Mewah Daripada Vida! Tahniah Shidi!
Terkeluar Dari Gegar Vaganza Minggu Ke 5 Shidi Terima Hadiah Mewah Daripada Vida! Tahniah Shidi!

Penaja utama GV 3, Datuk Seri Vida (DSV) menghadiahkan pakej tersebut kepada Shidi dan isterinya.


ARTIKEL MENARIK:
1. "Memang Tak Patut Ada! Menyusahkan Orang!! Sangat Meyusahkan Orang Sampai Lupa Lirik!",

2. Peminat PANAS HATI Shidi Data TERSINGKIR...

3. VIDEO: TERJAWAB! Rupanya Ini Punca Sebenar Ameng Terselamat Walaupun Dia 'TERUK' Malam Tadi

4. ISU ELLY MAZLEIN.. Akhirnya RAMLI MS BUKA MULUT!! INI KOMEN PANAS RAMLI..

5. PERGHHHH TERLAJAK MEWAH!! Jom tengok foto-foto HD eksklusif "Kahwin Sakan" di Sekitar Majlis Perkahwinan Amyra Rosli & Amar Baharin!! Foto no#4, 5, 9 tu paling "rare" & mengejutkan sekali!!!

"Alhamdulillah, ini merupakan rezeki buat saya dan juga isteri. DSV bermurah hati untuk menghadiahkan pakej Umrah kepada kami.

"Selepas konsert GV 3, DSV bertemu dengan saya dan menyatakan hasratnya. Kata DSV, saya dan isteri boleh pergi bila-bila masa sahaja.

"Menurutnya, dia tidak berpuas hati saya terkeluar malam ini dan dia merasakan saya sudah memberikan yang terbaik, jadi dia menghadiahkan saya pakej untuk menunaikan Umrah," kata Shidi kepada Astro Gempak.

Tidak kecewa disingkirkan di minggu kelima, Shidi belum puas untuk menunjukkan kebolehannya di pentas GV 3.

"Saya tidak kecewa dengan keputusan tersebut tetapi sebagai seorang penyanyi yang mahu menghiburkan penonton, saya masih belum puas untuk menonjolkan kebolehan sebenar saya.

"Sebagai seorang yang beragama Islam, saya percaya kepada rezeki. Peluang saya hanya sampai sini. Walaupun sesuatu perkara itu ada di depan mata saya, tetapi takdirnya bukan untuk saya, perkara itu tetap tak akan menjadi milik saya.

"Tidak saya nafikan, GV 3 merupakan landasan terbaik untuk membuatkan nama saya dikenali semula. Siapa tahu, lebih banyak lagi rezeki untuk saya di luar sana," ujarnya positif.

Shidi yang menyampaikan lagu Ratuku nyanyian asal Awie menjadi bintang keempat tersingkir selepas mendapat kutipan markah paling rendah di akhir konsert minggu kelima.

GV 3 bersiaran secara langsung dari Auditorium MBSA pada setiap Ahad, pukul 9.00 malam serta boleh ditonton di Astro Ria (saluran 104) dan Astro Ria HD (saluran 123).

Konsert minggu keenam GV 3 bakal membawa tema RockDut dan lapan bintang masih kekal berentap untuk merebut gelaran juara.

Jika anda terlepas menonton konsert minggu GV 3 atau ingin menonton secara 'live streaming', klik ---> GegarVaganza..

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments