Header Ads

MasyaAllah!! Nenek Berusia 83 Tahun Dir0go1 Ketika Mengambil Wudhu

Loading...

Seorang Nenek lanjut usia 83 terpaksa merelakan tubuhnya di ratah oleh seorang lelaki tidak dikenali dalam kejadian yang berlaku pagi tadi kamis 10.11.2016.

MasyaAllah!! Nenek Berusia 83 Tahun Dir0go1 Ketika Mengambil Wudhu
MasyaAllah!! Nenek Berusia 83 Tahun Dir0go1 Ketika Mengambil Wudhu

Kejadian yang berlaku di Kampung Teluk Sentosa Labuhanbatu terus dilaporkan kepada pihak yang berwajib,nenek yang tinggal seorang diri itu berharap pelaku pemerkosaan itu segera ditangkap.ARTIKEL MENARIK:
1. HAMBIK KO!! Selepas Pasport Ditahan, Pegawai SPRM Dera Isteri Ditamatkan Perkhidmatan

2. 'Bekas Suami Hanya Bayar Denda Saja..Bukan Hukuman Penjara..Kenapa Dengan Mahkamah Sekarang Ni Saya Dan Anak Hampir Mati Kerana JANTAN TU'

3. [VIDEO] Cite Heboh 1 hr · Pembantu Rumah Ditahan, Hidang Kopi Dicemari Seluar Dalam & Darah Haid Pada Majikan

4. 'Dah Tahu Gaji Suami RM800-RM1,000, Janganlah Beranak Banyak Sehingga Menyusahkan Diri' - Syazwani

5. Nur Sakinah Dakwa Dirinya Ibu Kepada Imam Mahdi Dan Mahu Lahirkan Imam Mahdi Bersama PU Faiz

Nenek yang tidak mahu didedahkan namanya itu berkata kejadian berlaku pada jam 05:00 pagi itu ia hendak ke bilik mandi untuk mengambil air wudhu hendak solat subuh.

Tiba tiba ada seorang lelaki bertopeng masuk kebilik mandi dan mendekap mulutnya,dan mengugutnya dengan sebilah parang jika melawan dan menjerit.

Tubuhnya yang renta kemudian dilucuti pakaiannya ,sebelum dia pasrah menjadi pelampiasan nafsu lelaki bertopeng itu.

Menurut mangsa selepas lelaki bertopeng itu puas (mengeluarkan sperma),dia meninggalkan mangsa dalam keadaan mengaibkan,dan mengugut jika memberitahu kepada sesiapa dia akan membunuhnya.

Kepolisian Labuhanbatu Sumatra Utara Teguh Yuswardhiemelalui talian Eberita Nusantara News memaklumkan pihaknya masih lagi mengembangkan siasatan,Sehingga kini belum ada lagi mana mana individu yang di jatuhkan sebagai Suspek kejadian katanya.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments