Header Ads

DAH TAK TAHAN DAH, SITI SARAH BERANI MATI DEDAH PERKARA SEBENAR YANG TERJADI MALAM TU. Sebenarnya semua ini telah dirancang oleh.......

Loading...

Ketiadaan bintang GegarVaganza 3 (GV 3), Siti Sarah di segmen Ada Lagu Ada Lagi pada konsert keempat Ahad lalu mengundang spekulasi peminat.

DAH TAK TAHAN DAH, SITI SARAH BERANI MATI DEDAH PERKARA SEBENAR YANG TERJADI MALAM TU. Sebenarnya semua ini telah dirancang oleh.......
DAH TAK TAHAN DAH, SITI SARAH BERANI MATI DEDAH PERKARA SEBENAR YANG TERJADI MALAM TU. Sebenarnya semua ini telah dirancang oleh.......

Menyampaikan lagu Bunga Angkasa bersama bintang undangan Rahmad Mega, terdengar khabar yang mengatakan Sarah tidak sihat sehingga terpaksa pulang awal selepas selesainya persembahan.


ARTIKEL MENARIK:
1. 3 Foto Dan Video Ogy Ahmad Daud Menyanyi Masa Muda, Lebih Drama Dari Elly - Ujar Peminat

2. Pengakuan Awal Ashaari MENGEJUTKAN, Anaknya Lara Alana Alami Masalah...?? Masya Allah!! Kesiannya

3. PANAS!! AYAI ILUSI Dedah PENIPUAN SYAMEL AF, Rasa KESAL Dengan Penyanyi Itu, Lagu 'Hidup Dalam Mati' DICIPLAK

4. TERKINI...PANAS AMIK KAU SELEPAS BERDIAM DIRI..FUH !! INI RESPON BALAS Ogy Ahmad Daud JAWAB ISU 'Dia Memang Kurang Ajar, Sampai Senda Mak Bapa Saya' JANGAN SENTAP SIAPAPUN BACA PASTI SOKONG

5. TERKINI ! SAH ! Ramli MS Berdepan Hukuman Penjara

Astro Gempak menghubungi suami Sarah, pelawak Shuib Sepahtu untuk mendapatkan kepastian mengenai khabar ini.

“Benar, keadaan kesihatan Sarah tidak begitu baik di konsert keempat yang lalu. Selepas selesai persembahan, Sarah pitam di belakang pentas. Keadaan itu terjadi kerana Sarah tidak cukup makan.
“Tekak Sarah juga koyak. Alhamdulillah, Sarah kini semakin beransur pulih. Dia masih lagi berehat dan belum lagi memulakan sesi latihan untuk minggu ini. Insya-Allah, Sarah akan lakukan yang terbaik untuk konsert seterusnya Ahad ini,” kata Shuib.

Dalam pada itu, Shuib turut mengakui Sarah bersedih kerana mendapat tempat kedua terendah dan hampir disingkirkan di konsert yang bertemakan DuetVaganza itu.

“Sarah memberitahu yang dia sedih dan kecewa. Namun begitu, saya sebagai suami menasihati Sarah agar dia tidak memikirkan lagi mengenai perkara tersebut kerana semuanya sudah berlalu.

“Saya faham apa yang Sarah rasakan kerana sebelum ini saya juga mempunyai pengalaman terlibat dalam program yang dijalankan secara langsung seperti Maharaja Lawak Mega.

“Saya katakan kepada Sarah, apa yang kita rancangkan kadang-kadang tidak akan menjadi. Jika selepas berusaha, perkara yang kurang baik terjadi, pasti ada hikmah. Apa yang penting, buat sehabis baik dan serahkan semuanya kepada Allah,” katanya lagi.

GV 3 bersiaran secara langsung dari Auditorium MBSA pada setiap Ahad, pukul 9.00 malam serta boleh ditonton di Astro Ria (saluran 104) dan Astro Ria HD (saluran 123).

Konsert minggu kelima GV 3 bakal membawa tema HitsVaganza dan sembilan bintang masih kekal berentap untuk merebut gelaran juara.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments