Header Ads

”Ya Allah TERSENTUH Melihat Keprihatinan Permaisuri Johor Ini”

Loading...

SHAH ALAM – Sudah menjadi seperti rutin harian, Permaisuri Johor, Raja Zarith Sofiah Sultan Idrish Shah berkenan mencemar duli melawat mangsa-mangsa yang terbabit dalam kejadian kebakaran di Hospital Sultanah Aminah (HSA).

”Ya Allah TERSENTUH Melihat Keprihatinan Permaisuri Johor Ini”
”Ya Allah TERSENTUH Melihat Keprihatinan Permaisuri Johor Ini”
Sejak kejadian itu berlaku semalam, baginda tidak putus untuk hadir melawat mangsa, termasuklah pada hari ini, sikap prihatin baginda membuatkan rata-rata pelayar media sosial meluahkan rasa terharu dengan keprihatinan baginda.


ARTIKEL MENARIK:
1. 8 FOTO: NGERI! Kemalangan NGERI Budak Sekolah Baru Berlaku Petang Tadi ! Inilah Padahnya Kalau Merempit

2. Api Tengah Marak. Tindakkan Lelaki Ini Menyelamatkan Isterinya Ketika Kebakaran HSA !!!

3. Sayu : Ya Allah berilah kesembuhan pada Nurul Ain Jurawat HSA..dia kini bertarung nyawa di ICU (8Gambar)

4. NGERI ! Doktor Ini Tampil Dedah Cerita Sebenar Apa Yg Berlaku Ketika KEBAKARAN ! Ngerinya Ya Allah....

5. Hospital Terbakar. Pesakit Ni Dedah Tindakan MENGEJUTKAN Nurse Yang Buat Ramai TERPANA !!!

“Ya ALLAH, tersentuh melihat keperihatinan permaisuri dan keluarga diraja ini, didoakan semoga mereka segera sembuh, menjunjung kasih Tuanku,” tulis Syafiefie Rashid.

Menurut Syahril A Kadir pula, dia memang ‘angkat tangan’ dengan baginda dan keluarga diraja Johor di atas keprihatinan yang mereka tunjukkan.

“‘Salute’ kepada keluarga diraja Johor yang tak putus-putus mengambil berat daripada kejadian semalam sehingga ke hari ini,” tulisnya.

Allysha Que Thaqif pula mendoakan agar baginda permaisuri diberikan kesihatan yang baik di atas keprihatin baginda terhadap rakyat.

Dalam pada itu menurut, Norsyuhada Ali Othman pula dia begitu tersentuh hati melihat sikap keprihatinan baginda permaisuri.

image-1

image-2


“Sayunya hati…,” tulisnya.

Manakala menurut Rose Ana, dia turut menzahirkan rasa terharu di atas keprihatinan baginda.

“Sungguh mulia hatinya memberi sokongan moral pada rakyat yang dilanda musibah semoga ALLAH bagi rahmat pada permaisuri Johor,” tulisnya.

Sementara itu menurut Zaidi pula menyatakan baginda permaisuri dan keluarga kerabat diraja Johor merupakan lambang kebanggan negeri selatan itu.

“Kami semua sayang kerabat sultan Johor, kami semua bangga menjadi rakyat Johor, semoga semuanya selamat hendaknya, ALLAH maha mengetahui,” tulisnya.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments