Header Ads

Menangis Air Mata "Darah" jika Lihat Ucapan Hari bapa Oleh anak begini !!

loading...

Hari ni kan Hari Bapa.. so korang dah wish happy father day ke kat bapak masing-masing?? Ker sekadar wish dekat Twitter, Instagram and what so ever tu?? Hello bapak korang aktif di laman sosial ke yang korang wish kat situ haha.

Menagis Air Mata "Darah" jika Lihat Ucapan Hari bapa Oleh anak begini !!
Menangis Air Mata "Darah" jika Lihat Ucapan Hari bapa Oleh anak begini !!

Tengok macam sorang budak ni.. OMG!! Dahsyat betul cara dia wish hepi father day kat bapak dia.. Bergegar kubur bapak dia kalau bapak dia boleh bangun baca status minah ni. Ntah la apa dosa bapak dia kat dunia ni sampai macam tu sekali dia layan bapak dia.


ARTIKEL MENARIK: Kuasa Allah swt !! Wanita ini berjaya Melahirkan "BAYI" terbesar didunia !!

Walau seburuk mana pun lelaki tu tapi dia tetap ayah kandung kita, benda yang lepas biar jela berlalu kan. Mana tahu dalam kubur tu dia dah insaf hihi.. Buat macam ni lagi tak tenang la jasad ayah budak ni. Kejam betul.

Terkejut.. Terkedu Gomez dengan status berani dari seorang minah berbangsa Cina ni. Perhhhhh kasar sungguh Bahasa dia. Mungkin perbuatan bapak dia selama dia hidup tak boleh diterima minah ni kot. Mana la tahu dulu bapak dia dera dia ka apa ka kan

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:




BACA ARTIKEL PENUH DI SINI DAN DI SINI
loading...

No comments

Powered by Blogger.