Breaking News

"GENCATAN FESYEN" .. Wanita ini bila di kelas punya Muslimah.. tetapi bila di PAntai....

loading...

"GENCATAN FESYEN" .. Wanita ini bila di kelas punya Muslimah.. tetapi bila di PAntai....

"GENCATAN FESYEN" .. Wanita ini bila di kelas punya Muslimah.. tetapi bila di PAntai....

"GENCATAN FESYEN" .. Wanita ini bila di kelas punya Muslimah.. tetapi bila di PAntai....

Inilah ‘budaya’ yang dibawa sesetengah orang sekarang, menutup aurat hanya sebab tertentu jer! Bukan lagi sebab kewajipan dan ikhlas untuk menutup aurat.. Bila menghadiri sesuatu tempat yang perlu untuk menutup aurat, bukan main lagi dorang berpakaian.. ‘Muslimah’ habis dorang gayakan!


ARTIKEL MENARIK: MASYA Allah!! "MAMA PAPA, I LOVE YOU" Tangisan Terakhir 3 Beradik. Tak Sanggup tengok VIDEO ni. Mengalir Air Mata.. Berlaku Di Kuala Pe...


v.png



Tapi bila tempat yang tak ‘memerlukan’ untuk menutup aurat, habis ditayangkan susuk body yang mantop! Itulah yang dilakukan oleh minah di atas tu, pergi ke kelas jer bertudung dan berbaju kurung bagai..
Maybe tempat dia belajar tu mewajibkan semua pelajarnya memakai tudung bagi yang Islam, itu yang terpaksa pakai.. Acah-acah pakai jer sebab ikut peraturan..
Tapi bila dah keluar dari tempat tu, tudung dan baju kurung habis ‘terbang’ entah ke mana.. Lihat jer lah gambar seksi minah tu disebelah gambarnya bertudung ayu tu.. Seksi habis pakaian yang dipakai, selamba jer tayang perut macam tu!
Bagus noh! Peraturan kolej yang ditetapkan nak dipatuhi, tapi 'peraturan' yang Tuhan tetapkan macam mana pulak yer?? Boleh pulak abaikan?? Inilah jadinya bila mementingkan hal duniawi jer..
Islam tu tak nampak indah kerana sikap orang Islam sendiri menunjukkannya macam mana, betul tak??

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:




BACA ARTIKEL PENUH DI SINI DAN DI SINI
loading...
loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments