Header Ads

[VIDEO]Penguatkuasa Buang Semua Barang Jualan , Peniaga Mengamuk Habis ! Gangster pon ade hati perot la dari bangsat2 ni

loading...

Menurut profile facebook pemuatnaik video ini menyatakan :

[VIDEO]Penguatkuasa Buang Semua Barang Jualan , Peniaga Mengamuk Habis ! Gangster pon ade hati perot la dari bangsat2 ni
[VIDEO]Penguatkuasa Buang Semua Barang Jualan , Peniaga Mengamuk Habis ! Gangster pon ade hati perot la dari bangsat2 ni

Org melayu nak berniaga kecil kecilan dlm keadaan ekonomi yg terlalu mendesak pun..diaorg nak kacau...sesama bangsa pulak tu...
Berapa la sangat untung berniaga mcm tu...yg Judi haram...rumah Urut..sindiket dadah..tak nak pulak diaorg ambik tau....hancur semua sistem ermmm..

Antara komen-komen yang diberikan oleh orang ramai :

Babi.. Org melayu susah nak cari sesuap nasi yg halal aje.. Kalau ya pun tempat tak boleh menjaja apalah salahnya kalau tegur baik baik dan minta mereka pack up dan beredar.. Nak cari rezeki halal aje pun.. Bukan merompak bukan penjenayah.. Najib rompak berbillion tu bebudak dbkl tu tak gi tangkap pulak.. Satu hari nanti bila bebudak dbkl tu jatuh susah.. Tak akan ada sesiapa akan sudi membantu..

Kalau dah tk ada lesen..bawakanla surat menyurat suruh dia isi borang..tolongla setelkan lesen utk dia..jgnla smpai mc tu di buatnya habis berterabur barang dia..aku juga pernah meniaga nasi lemak pagi2 untung tk seberapa pun ckup2 ja..aku faham situasi brader ni..Allahubakbar....

Manusia ada akai, tp akai tu letak kat Pak Jib sekali. Tu yg same je perangai. Haram Jadah punya orang. Ape la yg budak2 sekolah tu akan fikirkan bila tengok "style" or "LAW" (lah sangat) dari pemerintahan yg zalim mcm ni?? Sikit pun takde perikemanusiaan?? Hangpa punya kerja ni adalah perikeSETANan... Satu Malaysia lah sangat! Puihhh... Ikut sangat lah law pemerintahan kerajaan yg zalim ni...

Bila penguatkuasa xjalan kan tugas kata makan gaji buta....bilaa tegas dimaki pulak. .pelik2 org Malaysia niii...

Pencuri berbilion tak kena tangkap pun, yg meniaga kecil kecilan dibangsatkan, Ya Allah ya tuhanku, kau bantulah hambamu yg tertindas..,

Ni namenyer bodo.. bangang!! Aq ade kawan kongsi gelap.. Die jage kawasan die.. nampak die macam gangster xleh pakai ...tp die ade hati... Die ckp ngn aq... Org melayu berniaga dekat kawasan jagaan die ...die x kacau sama2 melayu.... Die nak melayu same2 naik... Gangster pon ade hati perot la dari bangsat2 ni ... oOo
Loading...

No comments

Powered by Blogger.