Breaking News

5 Gambar Pasangan Kekasih Terlampau Sweet. Korang Pasti Cemburu Habis !!

loading...

Kami pasti lelaki idaman setiap wanita mempunyai ciri-ciri seperti berikut; handsome, tinggi, gentleman, sweet. Kalau berharta tu memang nasib baik korang lah kan? Indah lah hidup dapat macam-macam dari boyfriend.

5 Gambar Pasangan Kekasih Terlampau Sweet. Korang Pasti Cemburu Habis !!
5 Gambar Pasangan Kekasih Terlampau Sweet. Korang Pasti Cemburu Habis !!
Tapi jangan pula sayang boyfriend sebab duit! Bahaya tu..

It's not about suprise, gifts that matters. It's how you appreciate someone, how you show your efforts to make them smile..

"Aip makan dulu, rokok bak sini! Smoke je" bebel bebel bebel. I miss you ��



"Jom balik ah" tu lah selalu kene. Aku tunggu je part tu, memang tahu dah. Nak taknak kena sumbat jugak




Till today i love her the same, not because her looks or appearance



Dinner with sayang, aih taktahu nak cakap ape dah. Cantik sangat malamni, cair


loading...
loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments