Header Ads

Kita berikan bunga pada dia, dia baling tahi pada kita komen Sharnaaz Ahmad

Loading...

KETIKA persembahan Shila Amzah dengan lagu Masih Aku Cinta di pentas Anugerah Juara Lagu ke 29 (AJL 29) baru baru ini, Sharnaaz Ahmad ada memuatnaik status mengucapkan tahniah buat penyanyi itu atas persembahan hebat beliau, walau belum diumum naib juara.

Kita berikan bunga pada dia, dia baling tahi pada kita komen Sharnaaz Ahmad
Kita berikan bunga pada dia, dia baling tahi pada kita komen Sharnaaz Ahmad
Status Twitter Sharnaaz Ahmad tersebut bagaimana pun telah dipadam selepas mendapat reaksi bercampur daripada para peminat yang mula berspekulasi sesama mereka.


Melalui program Melodi sebentar tadi, Sharnaaz Ahmad telah memberikan komen beliau berkaitan ‘komen balas’ yang dibuat oleh Shila Amzah menerusi Instagram beliau yang mengubah lirik lagu Masih Aku Cinta kepada Tidak Aku Cinta — balasan terus kepada status pelakon itu.


“Kita baling bunga pada dia, dia baling tahi pada kita. Nak buat apa, kan? Itu cara dia. Saya tak nak tengok kawan-kawan saya jatuh. Shila sudah berada pada satu tahap yang sangat-sangat tinggi. Saya dan keluarga saya semua sokong dia,” ulas Sharnaaz Ahmad.

Pelakon ini juga berkata yang status Twitter itu dimuat naik bukan satu cubaan untuk memikat hati Shila Amzah kembali seperti yang didakwa segelintir peminat. Kami pun rasa tidak salah untuk Sharnaaz Ahmad ucapkan tahniah sebegitu, jangan spekulasi lebih ya.


Sumber : BERNAMA
loading...

1 comment:

  1. tak abis2 dengan kontroversi.. sebab tu shila kena kurang bersosial di laman sosial. orang puji bukan sebab nak ngorat dia pun.. maybe sebab tu kot wartawan boikot.. bakat besar.. so jadi besar kepala jugak la kot

    ReplyDelete