Header Ads

Artis Melayu Badan 'Sado' Mula Besar Kepala?..

loading...

Populariti Zul Ariffin memang tak dapat disangkal lagi.., ramai yang minat kat dia kan? Almaklumlah aktor kacak, berbadan sado mesti menjadi kegilaan ramai wanita.. Selepas drama bersiri Rindu Awak 200%, nama pelakon ni semakin melonjak naik..

Artis Melayu Badan 'Sado' Mula Besar Kepala?..
Artis Melayu Badan 'Sado' Mula Besar Kepala?..
Tapi bila dah semakin popular ni mulalah nak tunjuk belang.., bajet kekwat la.. Ada orang maklumkan pada Miss A, Zul ni dah semakin kekwat.. Betul ke?

Haa.. katanya dah susah nak bekerjasama dengan dia.., kalau orang produksi yang menghubungi dia untuk bekerjasama dengan dia.. Zul tak akan layan.. Dia nak produser je yang call dia.. Amboi betoi ka sampai macam tu sekali?

Bukan tu je, Zul ni jugak dikatakan hanya memilih tawaran berlakon dalam drama dari slot tertentu je..Sebab nak jaga status dirinya sebagai pelakon yang terkenal.. So nak start jadi artis demand la yea?

Apapun, Miss A tak pasti dengan semua cerita ni, semua ni dari mulut-mulut orang je.. Harap-harap perkara ni semua tak berlaku lah.. Sebab kalau popular mana pun, perangai macam ni peminat pun tak suka..


Sumber : Bernama
Loading...

No comments

Powered by Blogger.