Breaking News

Al-Kisah Wanita Dinoda Ketika Buang Air Kecil Di Stesen Minyak

loading...

Kepada para wanita beringatlah sebelum terkena info ini dikongsikan oleh group what up admin. Jadi jangan anda hanya membaca sebaliknya tolong sharekan info ini kepada rakan-rakan yang lain

Al-Kisah Wanita Dinoda Ketika Buang Air Kecil Di Stesen Minyak
Perhatian untuk wanita2 (especially) yang selalu berhenti dan pergi ke toilet di mana2 petrol station.
Kejadian ini BETUL-BETUL terjadi pada seorang kenalan rapat kakak ipar kawan saya sendiri. Seorang perempuan & her boyfriend (also a future husband since they’re about to get married soon) berhenti di satu petrol station sebab this girl nak pergi toilet.

Kalau kita perasan kat petrol station contohnya Petronas, ada toilet yang kat dalam kedai Mesra tu sendiri, ada yang luar sikit sebelah dengan kedai Mesra dan ada jugak toilet yang bahagian belakangg, jauh sikit dari kedai Mesra tu.

Yup, she went to that toilet, yang kat belakang tu, ALONE AT NIGHT, while the boyfriend was waiting in the car.

Selepas 30 minit menunggu, this girl tak muncul, dia terus pergi ke toilet belakang tu untuk cari. Dia jumpa girlfriend dia pengsan dan dalam keadaan yang agak aib (suspected dirogol).

Sadly, it is true. Somebody grabbed her when she was entering the toilet, tutup mulut dia, kunci toilet and violently, she was being raped. Couldn’t really tell who, but through what she could see, the person is black (and she suspected a negro).

Kesian sangat kat mangsa ni sebab dia akan berkahwin tak lama lagi dan dia berada dalam keadaan yang sangat trauma dan tertekan sekarang. Of course, who wouldn’t right! Nauzubillah kalau itu terjadi kat kita atau keluarga kita.

So, tolonglahh jangan pergi toilet sorang2 especially yg jauh kat hujung dunia nun regardless malam or siang. Please be extra careful, get somebody (kawan, adik, tunang, suami, anak, anyone) untuk teman walaupun rasa tak macho sebab kena tunggu depan toilet, but safety firstt!!

It could happen to anyone, bertudung ke free hair ke, anyone could be vulnerable (this girl is wearing hijab, so lets not assume that rape is inclined to happen to those wearing revealing clothes ONLY). Just be extra cautious, peeps.

Sumber: gempaqgiler
loading...
loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments