Header Ads

Aksi Panas Doktor Dan Jururawat Terlampau Mula Tersebar

loading...

Sia-sia menjadi seorang doktor kalau last-last nak matikan pesakit.. Eh eh, mau tak angin.. Yer la, satu rakaman CCTV berjaya membongkarkan hasil perbuatan kejam seorang doktor dan jururawat di hospital sakit jiwa…

Aksi Panas Doktor Dan Jururawat Terlampau Mula Tersebar
Aksi Panas Doktor Dan Jururawat Terlampau Mula Tersebar
Haa, ape reaksi you all kalau dapat tahu doktor dan jururawat bersekongkol memukul dan menendang pesakit hingaa teruk , or maybe lumpuh??

Kalau dah berniat nak hati nak rosakkan hidup pesakit, lebih baik lupakan hasrat jadi seorang doktor.. Kejadian tidak berhati perut ini dilaporkan berlaku di China..

Memang rare la tindakan doktor nie.. Rakaman video yang mengejutkan itu juga menunjukkan bagaimana pesakit Zhao Yanli diseret dari katil dan turut dipijak dengan kejam.. Aduh la, boleh rasa kesakitan yang dialami mangsa..

Senang betul hidup doktor kan.. Memang patut la orang cemuh dan kecam.. Tak patut betul seseorang doktor tunjuk sikap yang tak patut tu.. Isk, kita plak yang terasa.. Nampaknya tindakan bijak pihak hospital tu telah meletakkan cctv kan membuat penduduk kagum … At least, boleh refer siapa yang buat ‘taik’.. Ye dak?

Keluarga Zhao kini mengupah peguam untuk menyaman hospital berkenaan kerana memukul Zhao yang mengalami masalah mental dan pada masa sama mereka tidak memberikan rawatan segera kepadanya.

Selain itu, pihak hospital menawarkan pampasan sebanyak RM200,000, namun keluarganya menolak dan mahu mereka yang bertanggungjawab dibawa ke muka pengadilan.

Amboi, ingat nyawa boleh dibuat main-main ker?Boleh plak main tukar-tukar dengan duit.. Elok jugak lah kena saman.. Kalau boleh ,lucutkan sekali jawatan doktor dan jururawat tu… Baru tahu langit tinggi ke rendah,suka-suka hati sangat ‘pergunakan’ orang..Eii,tak guna langsung.



Sumber : Bernama
loading...

No comments

Powered by Blogger.